• Trenere

 • Janick Glud Løwe og Pia Lundanes Løwe

  Hovedtrenere, Standard, elite

  Janick og Pia er våre hovedtrenere i standard elite. De har begge Trener 1 utdanning fra Norges Danseforbund og flere års erfaring med undervisning fra Norge og Norden.

  Paret er fortsatt aktive dansere ved siden av å være trenere og yrkesaktive. De er regjerende Verdensmestere Profesjonell 10-Dans WDSF PD, Verdensmestere Amatør 10-Dans 2010 WDC AL og Norgesmestere Standard, Latin og 10-Dans.

 • Alexandra Kakurina

  Hovedtrener, Standard og Latin - rekruttering/konkurranse

  Alexandra er hovedtrener for rekruttering/konkurransedanserne og elite. Utdannet danselærer, dommer (både ND og WDSF Internasjonal) og kursleder gjennom Norges Danseforbund, samt Personlig Trener og Treningsveileder ved Norges Idrettshøyskole. I tillegg jobber hun som profesjonell danser, dansetrener og koreograf. Kursleder og eksaminator for Norges Danseforbund.  

  Flere ganger Norgesmester. Har konkurrert for det norske landslaget og representerte Norge i EM, VM og andre internasjonale konkurranser.

  Hun har jobbet som danseinstruktør i 15 år og underviser i dag i en rekke danseklubber i Norge og Russland, hvor hun holder kurs for både voksne og barn. Kursholder for danselærere og dommere ved Norges Danseforbund.

  Utover dette har hun også vært ansvarlig koreograf for flere produksjoner i både russiske og norske TV-kanaler. Hun vant andre sesongen av «Skal vi danse» på TV2 sammen med Kristian Ødegård i 2006.  Siden har hun deltatt i programmet som danser, instruktør, koreograf og dommer.

 • Mette Brandstadmoen

  Klubbtreninger, barnekurs og privattimer

  Mette har ansvaret for treningene for klubbens yngste dansere. Hun er også en av hovedtrenerne for konkurransedanserne. Hun har Trener 1 kurs i sportsdans og har tidligere jobbet som instruktør for Dansehuset Lillehammer. Mette danser konkurransedans sammen med Kristoffer. De er tidligere Norgesmestere i standarddans. Kristoffer og Mette er populære trenere og underviser også Nidaros sportsdansere i Trondheim.

 • Kristoffer Melås

  Klubbtreninger og privattimer

  Tlf: 90 12 58 87

  Kristoffer er en av hovedtrenerne for konkurransedanserne. Kristoffer har danset sportsdans siden han lærte seg å gå, og har drevet med undervisning nesten like lenge. 

  Kristoffer danser konkurransedans sammen med Mette. De er tidligere Norgesmestere i standarddans. Kristoffer og Mette er populære trenere og underviser også Nidaros sportsdansere i Trondheim.

 • Mai Benedikte Mentzoni

  Assistent rekruttering/konkurranse/barnekurs

  Tlf:48433407

  Mai har Trener 1 kurs og er i gang med Trener 2 kurs og Kredsdommerlisens (D1-kurs). Mai har verv som ungdomsrepresentant i seksjonstyret for sportsdans, varamedlem i Danseregion Øst-Norge og tillitsvalg i Ungdomsutvalget i ND.

  Som aktiv danser vant hun 1. plass i Berlin-mesterskapet i ungdom standard i  2009, Berliner visemester latin i ungdom 2009 og Norgesmester 10-dans i Junior II 2008.