Dansere

Elite

  • Sander Thorbjørnsen Guttorm og Ann Helen Kiil
  • Marcus Eng og Carina Henningsen
  • Deividas Sankalas og Sandrine Bergskaug
  • Edvard Braathen Nes og Sofie Nordlie Norum
  • Lukas Bakstad
  • Janis Berzins og Shirley Dong
  • Reidar Lunde Lillestøl og Indre Grigaraviciute

Konkurranse

  • Nanna Hansrud Kjær
  • Heidi-Christin Bernhoff-Jacobsen

Sander Thorbjørnsen Guttorm og Ann Helen Kiil

Sander er født i 1999 og kommer fra Oslo. Han begynte å danse da han var 11 år. De siste årene har bachelor- og mastergrad stått på planen i tillegg til dans, men med struktur har han fått til begge deler.

 

Ann Helen er født i 2001 og kommer fra Lillestrøm. Interessen for dans startet ved småbarnsalderen, men hun har danset sportsdans siden hun var 11 år og begynte å konkurrere internasjonalt fra hun var 13 år.

 

Sander og Ann Helen har danset sammen i 5 år og danser i klassen Voksen Elite. De er mye ute og reiser da de konkurrerer både nasjonalt og internasjonalt. Sammen har de bl.a vært i Finland, Ungarn, Russland og Spania m.m. Noen høydepunkter paret har sammen er finaleplass av 23 startende par i Ungarn (2019), pallplass på internasjonal konkurranse i Sverige (2020) og Sølv i NM 10-dans to år på rad. Sander og Ann Helen jobber hardt for å nå sine mål, de trener dedikert og målrettet. Fremtidige mål er å bli Norgesmestere, danse finaler og konkurrere i toppen på internasjonale konkurranser! Gjerne sjekk ut Instagram kontoen deres, Norwegian_10dancers.

Marcus Eng og Carina Henningsen

Marcus begynte å danse når han var 10 år, uten dansen ville ikke Marcus vært den han er i dag! Marcus er født i år 2000, og danser i voksen elite.

 

Carina begynte å danse når hun var 10år gammel. Dans betyr veldig mye for henne. Hun er født i 2002 og danser i voksen elite. Carina begynte å danse med Marcus Fredrik Eng høsten 2020.

Deividas Sankalas og Sandrine Bergskaug

Deividas startet å danse da han var 6 år gammel. Deividas kommer opprinnelig fra Litauen men har bodd i Norge siden han var 5 år. Deividas har store mål med idretten sin og jobber målrettet og hardt for å nå dem.

 

Sandrine startet å danse da hun var 5 år gammel. Dans har vært og er hennes lidenskap, og hun jobber hardt for å nå sine mål. Sandrine har representert Norge i to VM.

 

Deividas og Sandrine startet å danse sammen sommeren 2018. Sammen har de blitt NM-mestere i junior 1, junior 2 og har tatt sølv i ungdom. De har sammen vært på rekrutteringslaget og har representert Norge i VM i Riga. Deividas og Sandrine har store mål med idretten sin, og konkurrerer i ungdom på det første året.

Edvard Braathen Nes og Sofie Nordlie Norum

Edvard er født i 2008, og har danset i NeRo siden han var 6 år. Dansen er en stor del av livet hans, og i tillegg til selve dansen setter han stor pris på vennskapene og opplevelsene dansen også gir han. 

 

Sofie er født i 2008 og har danset siden hun var 2,5 år gammel. For Sofie er dans en stor lidenskap. Hun elsker å danse og jobber for å nå langt.

 

Edvard og Sofie startet å danse sammen i oktober 2020, og danser i junior 2 elite. Sofie bor i Trondheim, så de danser mye hver for seg, men møtes en del i helgene. Sammen jobber de hardt for å bli bedre, og gleder seg til mange fremtidige konkurranser i inn- og utland. 

Lukas Bakstad

Lukas er født i 2006 og startet å danse i 2015. Han jobber hardt og målrettet for å nå målene sine. Musikk og dans er det viktigste i livet hans.

 

PARTNERSØK
Lukas Bakstad søker dansepartner!
Han er født i 2006 og er 174 cm høy. Lukas er veldig treningsvillig og ønsker å satse på dansen. Han ønsker seg en partner som også vil trene mye, ha privattimer og reise i både inn- og utland for trening og konkurranser. Lukas tilhører klassen Ungdom elite og danser for NeRo Sportsdansere.
Ta kontakt med meg eller Kristoffer (trener) for mer info eventuelt prøvedansing.

Reidar Lunde Lillestøl og Indre Grigaraviciute

Reidar startet å danse som voksen i 2015, og har jobbet målrettet for å utvikle seg som danser siden det. Han har også vært med som instruktør på nybegynnerkurs.

 

Indre begynte å danse da hun var 3 år og hadde senere 10 års pause. Hun er opprinnelig fra Litauen, men har bodd i Norge de siste 5 årene. Indre har et stort mål om å oppnå høye resultater internasjonalt i kategoriene Latin og standarddans Elite.

 

Reidar og Indre har danset sammen siden høsten 2019, og konkurrerer i voksen konkurranseklasse. Sammen tok de 2. plass i voksen konkurranse i NM (2021). Indre og Reidar begynte å danse i senior elitekategorien i 2022, og tok 1. plass i Senior Elite Latin og 10-dans i NM (2022).